Fashion Corner - Vibe fesztiválWe invite you to a social space, where you can find contemporary clothes and accesories from talented, local designers. Listen to some interesting talks, try the beauty lounge and drink a fine coffee with your friends and other beautiful people. 
//Frissülj fel a hozzád hasonló divatzabálók társaságában a Fashion Corner közösségi térben! Ugorj be egy kávéra a barátaiddal, mazsolázz erdélyi designerek egyedi tervezésű ruhái és kiegészítői közül, halgass meg egy érdekes panelbeszélgetést vagy ülj be a Beauty Lounge-ba egy frizuraigazításra az esti bulik előtt. //Vă invităm la un spațiu social, unde puteți găsi haine și accesorii contemporane de la designeri locali și talentați. Ascultați discuții interesante, încercați salonul de frumusețe și beți o cafea bună cu prietenii.Sziasztok! Izgalmas hírrel fordulunk hozzátok, idén a Vibe fesztivál keretén belül megszervezik először a Fashion Corner közösségi teret, ahova minket is meghívtak! Mi is ez? Ez egy többfunkciós közösségi tér, aminek a divat lesz a középpontjában. Itt majd erdélyi divattervezőkkel lehet elbeszélgetni, megismerni a márkájukat, mindezt egy divatos, hangulatos és minimalista helyszínen, ahol finom kávét is lehet vásárolni. Tökéletes hely lesz megpihenni, újratöltödni egy bulis este után!
A következő designerekkel lehet majd megismerkedni:


Beauty Lounge is lesz ahol a szolgáltatásokért a Piros Hair and Beauty szalon felel. Könnyed, laza, nyárias frizurák közül válogathatsz, barátságos áron!

You May Also Like

1 comments