PELSO SWIMWEAR - SS16

1


        Sziasztok! Ma beszeretnék nektek mutatni egy magyar fürdőruha márkát, mellyel még az év elején ismerkedtem meg! Nagyon megtetszett, mivel minden fürdőruhájuk nagyon okosan kivan gondolva és több féle képen lehet viselni őket. Egy másik dolog ami nagyon megtetszett az a egyszerű de kifinomult szabásminták és az élénk színei.
     A PELSO márkát 2012-ben hoztuk létre Budapesten. Nevét a Balaton latin nevéről kapta. A 2016-os Chromium az ötödik kollekciónk és úgy érezzük, ez mutatja legjobban a márka által képviselt stílust, ami egyszerre jelent egy finom, letisztult vonalvezetést és egy nőies, nagyvilági hangulatot. Fürdőruháink stílusára jellemző egyfajta időtlenség. Mindig illeszkednek az aktuális trendekbe, de szívesen inspirálódunk a 30-as, az 50-es, vagy a 70-es, 80-as évek nemzetközi divatjából. 


2


Fürdőruháink karaktere jelentős mértékben a felsőruházati stílusokban gyökerezik, ezért egy-két kiegészítővel kitűnően működnek strandruházatként is. Mindegyik modellünket számtalan ruhapróba és hosszas modellezési időszak jellemzi. Ennek köszönhetően olyan mértékben követik a test vonalait, ami kiemelkedő viselési komfortot ad. 


3


Ruháinkat Budapesten tervezzük és 100%-ban Magyarországon varrjuk. Minden alapanyag: a textilek, a kosarak, a csatok, a kiegészítők Olaszország vezető prémium gyártóinál készülnek. Ez garantálja a tartósságot édesvizekben, tengereken, uszodákban és termálfürdőkben egyaránt. A modelleket Mészáros Angéla tervezi, a márka kreatív vezetője Bálint Attila. 



4



 A márka célcsoportját jellemzően 20 és 65 év közötti nők alkotják, akik divattudatosak, egyéniségüket saját stílusukkal is szeretik kifejezni, és szeretik az elegáns, nőies és egyedi vonalvezetést. Fürdőruháink józanul árazott, magas ár/érték arányú tervezői darabok.

5


A PELSO férfiak részére is készít fürdőruhákat: boxer és bermuda fazonú darabokat, amik ugyanúgy megállják a helyüket egy hétvégi vitorlázáson, mint egy kifutón... A PELSO kínálatában a női és férfi fürdőruhák mellett különböző, magas minőségű pamut törölközők és fürdőköpenyek is megtalálhatóak. 


6


 Termékeink elsősorban a pelsoswimwear.com címen működő webshopunkban találhatóak meg, de a teljes kollekció elérhető a budapesti Széchenyi és a Szt. Gellért fürdőkben lévő Spa Shop-okban, illetve a PELSO SHOWROOM-ban (Budapest, V.ker, Régiposta u.2.). Itt a 06 20 338 5401 telefonszámon történő előzetes bejelentkezés alapján várunk benneteket! 


7
8 9 10



You May Also Like

1 comments

  1. I love the cutout one piece bathing suits!

    xoxo,
    http://petitemaisonoffashion.blogspot.com/ ♥

    RăspundețiȘtergere