luni, 1 august 2016

REVIEW: Lentilele de contact TOPVUE AIR și soluția de îngrijire LAIM CARE

1


  Cei de la Videt.ro mi-au făcut a surpriză plăcută și mi-au trimis noile lentile de contact TOPVUE AIR cu soluția de îngrijire LAIM CARE chiar la fix. Am vrut să incerc un set de lentile noi, pentru că eu de obicei folosc lentilele Air Optix Aqua și simțeam nevoia de ceva nou. 
  Dacă vrei să aflii mai multe despre cum să folosim și avem grije de lentilele de contact citește articolul nostru.


2


  TopVue Air sunt lentile de contact de ultimă generație, din silicon hidrogel. Aceste lentile au o permeabilitate mare a oxigenului și rețin o cantitate necesară de apă. Prin tehnologia și design-ul lor, aceste lentile asigură o purtare confortabilă și sănătoasă.”
  În ultimele două săptămâni le-am folosit non-stop, și pot să zic că îmi plac foarte mult. Cel mai mult  îmi place că sunt foarte moi, în comparație cu cele de la Air Optix Aqua. Sunt ușor de folosit, nu prezintă dificultăți în aplicare sau îndepărtare. Nu îmi usucă ochii, dar folosindu-le pe tot parcursul zilei este nevoie de a folosi  lacrimi artificiale. Nu mi-au iritat ochii, ceea ce e un plus enorm, pentru ca am avut probleme cu alte lentile. 
În compoziția lor au hialuronatul de sodiu, care este una dintre cele mai eficiente substanțe de lubrifiere. 


3
4


 Aceste lentile se pot purta zilnic timp de o lună de zile de la prima purtare, seara înaite de culcare trebuie scoase și puse în soluție specilă. 
  Au lentile de la dioptria -12.00 până la +8.00. Un pachet de lentile cu 6 perechi costă 93 RON, care mi se pare un preț super bun în comparație cu alte lentile.


5


   Tot pentru prima dată folosesc soluția de îngrijire de la Laim Care premium
  ”LAIM-CARE 150ml – soluție adecvată pentru toate lentilele de contact moi, silicon-hidrogel, și cele colorate. Se folosește pentru întreținerea lentilelor, și ca agent lubrifiant la nivelul ochilor. Pachetul conține și un suport anti-bacterian pentru lentile, cu ioni de argint.”
  Mi-a plăcut ambalajul mic, travel size, care are un loc pentru suportul de lentile, astfel încât le ai la un loc și nu uiți una fără alta. Pâna acum am folosit soluția de la Solo Care Aqua și ReNe, ambele mi-au plăcut. Nu pot să zic că una e mai bună decât alta, toate fac aceași chestie și sunt super bune. 

  Singurul lucru care mi-a îngreunat utilizarea este suportul, care la Sono Care Aqua este pentru ochiul drept albastru și pentru ochiul stâng alb iar la Laim Care e chiar invers, iar dacă ai doptrii diferite îți poți schimba lentilele. Chiar așa am pățit și eu dar din fericire am observat în timp că ceva nu e în regulă.
  Cel de 50 ml costă 16RON, cel de 150 ml 26RON și 400 ml 51RON, iar au tot feluri de  promoții pe pagină, so go and check it out!7

O zi plăcută vă doresc!
XOXO
Kinga

6 comentarii:

 1. Thanks for sharing! I don't wear contacts but my best friend does :)

  xo Azu

  www.raven-locks.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 2. I enjoyed over read your blog post. Your blog have nice information, I got good ideas from this amazing blog. I am always searching like this type blog post.
  wings.io skins | სწრაფი სესხი | y8 | gunblood | Happy Wheels

  RăspundețiȘtergere
 3. I am sure that the informative you shared througheful for my future. keep sharing. A good blog.
  wings.io | super mechs 2 | wingsio | run 2 game | supermechs | run 2

  RăspundețiȘtergere