Thomas Sabo AW 2015

1


Hi everyone! Last week we were in Budapest, where we went to the Thomas Sabo AW collection presentation. It was a really fancy event, held in the Festetics Palace. You've already seen Kinga's look here, and you will see Saci's look on Monday also. Further on we will talk about the collection in Hungarian. But the photos speak for themselves, so take a look! 

2
3
4
5.1
5
6
7
8
9
10
11
12


A SZERETET SZIMBÓLUMAI

~ THOMAS SABO bemutatja a 2015-ös őszi-téli Sterling ezüst kollekciót ~

Mély érzelmek, szerelem és boldogság az új 2015-ös őszi-téli THOMAS SABO kollekció múzsái. Ebben a szezonban az ékszerek minden érzékre hatással vannak és egy szeretett személyhez való kötődés érzését közvetítik. A Love Bridge karkötőktől kezdve az egyedi Sterling ezüst darabokon és Unity karkötőkön át a filigrán Karma Beadekig – THOMAS SABO még soha ezelőtt nem volt ennyire érzelmekkel és életörömmel teli, mint most. A sztár fotós Ellen von Unwerth tökéletesen adja vissza a kollekció lényegét romantikus kampányfotóin, melyeken Georgia May Jagger és Marlon Teixeria top modellek szerepelnek.



THOMAS SABO Love Bridge

A híd, ami összeköt: a párok egyénileg gravírozott szerelemlakattal teszik halhatatlanná szerelmüket a világ legszebb Szerelem hídjain. Az új THOMAS SABO Love Bridge sorozatot ez a romantikus szokás inspirálta, ami két ember mély kapcsolatát ünnepli: filigrán 925-ös sterling ezüst sáv köti össze a karkötő két végét, helyet biztosítva az érzelmekkel teli gravírozásnak.
Akár szerelmesekről, akár barátokról vagy családtagokról van szó – a Love Bridge mindig a másik iránt érzett szeretetet hivatott hirdetni egészen egyedi módon, kedves szavakkal vagy szép mottókkal. Ezáltal válik az érzelmek hírnökévé, miközben minden alkalomra tökéletes ajándékként szolgál.
A stílusok és színek széles választékának köszönhetően a karkötők tökéletesen megfelelnek a THOMAS SABO design világának – így bárki halhatatlanná teheti szívügyeit. A szeretet minden formája megtalálja tökéletes zálogát a THOMAS SABO Love Bridge karkötők között.


Glam & Soul and Rebel at heart

Csillogó mesterművek: a THOMAS SABO új őszi-téli kollekciója romantikus, gazdag és kifejező ékszerekben bővelkedik. A Fatima kertje sorozat egy elvarázsolt indiai kertbe kalauzol bennünket, ami telis-tele van meseszép bimbózó virágokkal és intenzív színárnyalatokkal. Stilizált lótuszvirág szirmok örökítik meg a díszes gazdagságot szikrázó cirkónia berakással, szintetikus spinellekkel és ragyogó rózsakvarccal. Fénylő gyöngyök virágos részletekkel gazdagítják a Pearls sorozatot, ami a modern és nőies ékszereivel játékosan értelmezi újra a klasszikus gyöngysort.
A szezon alapdarabjai ügyesen kombinálják a business és a party lookot: Füldíszekkel és Mini Gyűrűkkel. Akár szikrázó cirkóniáról, akár a kis koponyákról vagy az ezüst gömbökről legyen szó, a fülbevalók játékosan vegyítik az urbánus designt az elegáns nőiességgel. A Mini Gyűrűk a formák modern és letisztult használatával az ujjbegyekre terelik a tekintetet, így biztosítva különleges, fiatalos és egyedi megjelenést.
A THOMAS SABO Unity Karkötők a Rebel at heart vonal új kulcsdarabjai. A jellemző stílusjegyek a fonott bőr, illetve a rozsdamentes acél karkötőknek és a gazdagon díszített kapcsoknak köszönhetően tudnak kiteljesedni. A változatos Unity Karkötők sportos és elegáns stílusban is kaphatóak, illetve tökéletesen kombinálhatóak a korábbi THOMAS SABO karkötőkkel, például az obszidiánból készült darabokkal. Egyedi órával viselve az expresszív karkötők egyedi megjelenést kölcsönöznek. A Unity Karkötők férfiak és nők számára egyaránt újraértelmezik a pároknak szánt ékszereket.


Karma gyöngyök

Békák, mókusok, medvék, sündisznó, bagoly és sólyom – az állatok birodalma begyűrűzött a THOMAS SABO Karma Beads vonalba és az őszre jellemző figurákkal tovább gazdagítja a már több mint 140 gyöngyből álló kollekciót. Az állatoknak tulajdonított pozitív jellemzők szintén különleges erőt adnak a viselőnek. A bagoly bölcsességet és nyugalmat áraszt, a macska pedig egy szelíd harcos és méltóságteljes módon közelíti meg a céljait. A sólyom különlegesen jó megfigyelő erőt kölcsönöz.
A romantikus Celebration Karma gyöngyök az élet legszebb pillanatait örökítik meg és tökéletes ajándékként szolgálnak. Akár születésnapra, Anyák napjára, vagy ha csak szeretnénk kimutatni szeretetünket egy különleges személynek, a csillogó Karma Gyöngyökkel 925-ös Sterling ezüstből vagy 18 karátos rozé arannyal futtatva THOMAS SABO az életet ünnepli.

Kellemes hétvégét!
Saci és Kinga

You May Also Like

21 comments

  1. Aratati superbe amandoua! Si ce de bijuterii frumoase <3
    Va pup, Anca.
    www.ancafr.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. amazing :)
    slodkieslodkieczary.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Must have been an amazing presentation.

    http://misspippisstyle.blogspot.hu/

    RăspundețiȘtergere
  4. I wish I could have been there!

    xoxo,
    http://petitemaisonoffashion.blogspot.com/ ♥

    RăspundețiȘtergere
  5. wow, good party! :)

    http://lamodalena.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. it looks a fantastic event!
    Would you like to follow each other? X
    www.travelera.es

    RăspundețiȘtergere
  7. wow♥ this event looks amazing! lovely photos!:)

    www.Lorietta.cz

    RăspundețiȘtergere
  8. Ohhh great event, thanks for sharing! Kiss kiss♥
    Take a look to the new post on my blog http://trendytips-trendygirls.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Amazing photos! I love Thomas Sabo brand ♥!

    kisses!
    www.mvesblog.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Przepiekne zdjecia! :)

    Pozdrawiam,
    www.izabielaa.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  11. The atmosphere is so good and the outfits too!
    Lots of love<3
    christinearabela.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  12. nice pics; 0)

    new post

    www.live-style20.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce dragut ca ati revenit in forta si postati des! <3
    Bratarile sunt super frumoase si am vazut-o si pe cea a lui Saci personalizata, e minunata! <3
    Va pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  14. You have a super blog! I like it very much
    maybe follow for follow? :)
    Kisses from Poland <3
    ayuna-chan.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  15. Such a cool looking event, love Thomas Sabo! :)

    - Che

    www.style-che.com

    RăspundețiȘtergere