Dăruiește frumusețe | RO only

DSC_0870
DSC_0863



Dăruiește frumusețe cu seturile cadou Dove și Dove Men + Care


Dove crede că fiecare femeie are dreptul la frumusețe și fericire. Iarna aceasta. Dove îți oferă ocazia să te răsfeți și să dăruiești frumusețe celor dragi cu pachete-cadou speciale. Alege seturile cadou Dove cu produsele preferate, pentru EA sau pentru EL, și descoperă frumusețea adevărată! 


Dove Beauty Collection Essential_48.79 lei


DOVE BEAUTY COLLECTION ESSENTIAL

Bucură-te de o piele mai frumoasă în fiecare zi cu gelul de duș nutritiv Dove Deeply Nourishing, ce are la bază tehnologia inovatoare Nutrium Moisture™ - un amestec unic de agenți de hidratare îmbogățit cu lipide proprii pielii ce hidratează pielea în profunzime chiar din timpul dușului (Stratum Corneum).
Formula inovatoare cu DeepCare Complex din laptele de corp Dove Essential Nourishment hidratează pielea uscată și o hrănește în profunzime (Stratum Corneum), lasând-o catifelată și mătăsoasă.
Pentru o piele a subrațului frumoasă și protecție antiperspirantă eficientă, foloseste deodorantul roll-on Dove Original! Formula cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E îngrijește delicat pielea subrațului.

Setul Dove Beauty Collection Essential include o geantă albă pentru cosmetice cadou.
Preț recomandat: 48.79 RON

Dove Beauty Collection Complete_68.49 lei

DOVE BEAUTY COLLECTION COMPLETE

Bucură-te de o piele mai frumoasă în fiecare zi cu gelul de duș nutritiv Dove Deeply Nourishing ce are la bază tehnologia inovatoare Nutrium Moisture™ - un amestec unic de agenți de hidratare, îmbogățit cu lipide proprii pielii ce hidratează pielea în profunzime chiar din timpul dușului.
Formula inovatoare cu DeepCare Complex a laptelui de corp Dove Essential Nourishment hidratează pielea uscată și o hrănește în profunzime (Stratum Corneum), lăsând-o catifelată și mătăsoasă.
Săpunul-cremă Dove Beauty cu ¼ cremă hidratantă și agenți de curățare delicați lasă pielea fină și catifelată și ajută la păstrarea nivelului optim de hidratare a pielii.
Bucură-te de protecție antiperspirantă eficientă și o piele a subrațului frumoasă cu deodorantul roll-on Dove Original! Formula cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E îngrijește delicat pielea subrațului, lăsând-o fină și catifelată!
Șamponul Dove Intense Repair curăță și îngrijește părul degradat. Are la bază complexul KERATIN REPAIR ACTIVES care ajută la refacerea proteinelor, reparând firul de păr la nivel celular în doar două săptămâni*. Bucură-te de un păr mai puternic** și mai strălucitor cu Dove.

 *După 5 spălări, folosind șampon și balsam Dove Intense Repair, comparativ cu un șampon obișnuit
**Șampon și balsam Intense Repair vs șampon obișnuit

Setul Dove Beauty Collection Complete include o geanta albă pentru cosmetice cadou.

Preț recomandat: 68.49  RON

Dove Shea Butter Collection_67.39 lei

DOVE SHEA BUTTER COLLECTION 

Gelul de duș nutritiv Dove Purely Pampering Shea Butter and Vanilla îți oferă răsfățul suprem în timpul dușului. Bucură-te de o senzație de înviorare și o piele hidratată și îngrijită grație combinației cremoase cu unt de shea și formulei cu Nutrium Moisture™ - un amestec unic de agenți de hidratare și lipide proprii pielii. Parfumul fin de vanilie îți oferă o senzație de echilibru.  
Deodorantul antiperspirant spray Dove Silk Dry cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E oferă protecție 48h împotriva transpirației și îngrijește delicat pielea subrațului. Pentru o piele a subrațului frumoasă și catifelată, alege Dove!
Crema de mâini Dove Purely Pampering hidratează pielea datorită combinației bogate de cremă nutritivă cu unt de shea. Formula specială cu DeepCare Complex – un amestec unic de nutrienți proprii pielii și ulei bogat în acizi grași Omega-6 – hrănește pielea în profunzime (Stratum Corneum).  Pentru mâini fine și catifelate.
Șamponul și balsamul Dove Nourishing Oil Care sunt create special pentru a pătrunde la nivel celular. Datorită formulei lejere ce are la bază complexul NUTRI-OILS cu ulei de argan, migdale și nucă de cocos, șamponul curăță și îngrijește părul uscat, iar balsamul îl descurcă și îl îngrijește. Gama Dove Nourishing Oil Care hrăneşte părul uscat şi îmblânzeşte firele rebele cu până la 100%.*

CUM SE UTILIZEAZĂ BALSAMUL DOVE NOURISHING OIL CARE:
1. Spală părul.
2. Masează o cantitate mică pe lungimea părului, până la vârfuri. Evită rădăcinile.
3. Lasă 1-2  minut(e) să acționeze.
4. Clătește.

*Șampon și balsam Dove Nourishing Oil Care vs șampon obișnuit
Setul Dove Shea Butter Collection include o geantă albă pentru cosmetice cadou.
Preț recomandat: 67.39  RON

Dove Coconut Collection_51.73 lei

DOVE COCONUT COLLECTION 

Gelul de duș nutritiv Dove Purely Pampering Coconut Milk and Jasmine Petals îți oferă răsfățul suprem în timpul dușului. Bucură-te de o senzație de armonie și de o piele hidratată și îngrijită datorită combinației cremoase cu extract de lapte de cocos și formulei cu Nutrium Moisture™ - un amestec unic de agenți de hidratare și lipide proprii pielii. Parfumul îmbietor de iasomie îți inspiră o stare plăcută de relaxare.
Loțiunea de corp Dove Purely Pampering Coconut Milk with Jasmin Petals, potrivită pentru toate tipurile de piele, conține lapte de cocos și parfum îmbietor de iasomie. Formula specială cu DeepCare Complex – un amestec unic de nutrienți proprii pielii și ulei esențial bogat, hrănește pielea în profunzime (Stratum Corneum) și o lasă fină și plăcută la atingere.
Șamponul Dove Color Repair este creat special pentru a pătrunde la nivel celular. Curăță și îngrijește  părul,  iar formula  COLOUR REVITALISER™  menține culoarea strălucitoare a părului vopsit până la 10 săptămâni*.

*Șampon și balsam Dove Colour Repair vs șampon obișnuit

Setul Dove Coconut Collection include o geantă albă pentru cosmetice cadou.
Preț recomandat: 51.73  RON

Dove Pistachio Collection

DOVE PISTACHIO COLLECTION

Bucură-te de o piele mai frumoasă în fiecare zi cu gelul de duș Dove Purely Pampering Pistachio Cream & Magnolia.
Cu extract de fistic şi parfum fin de magnolie, te învăluie într-o spumă cremoasă ce-ţi răsfaţă simţurile. Formula cu Nutrium Moisture, un amestec unic de agenţi de hidratare şi lipide proprii pielii, îţi îngrijește și îți hidratează pielea în profunzime, chiar în timpul duşului.
Loțiunea de corp Dove Purely Pampering Pistachio Cream & Magnolia, potrivită pentru toate tipurile de piele, conține extract de fistic şi parfum fin de magnolie ce îți învăluie simțurile. Formula inovatoare cu DeepCare Complex – un amestec unic de nutrienți proprii pielii și ulei esențial bogat, hidratează pielea uscată și o hrănește în profunzime (Stratum Corneum).
Descoperă bucuria de a purta culorile care îți scot în evidență frumusețea naturală! Deodorantul antiperspirant spray Dove Invisible Dry cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E este primul deodorant dovedit că nu lasă urme pe 100 de culori. Bucură-te de protecție antiperspirantă eficientă și o piele a subrațului catifelată cu deodorantul Dove Invisible Dry!  

Setul Dove Pistachio Collection include o geantă albă pentru cosmetice cadou.
Preț recomandat: 48.78  RON

Dove Pistachio Oil Collection

DOVE PISTACHIO OIL COLLECTION

Bucură-te de o piele mai frumoasă în fiecare zi cu gelul de duș Dove Purely Pampering Pistachio Cream & Magnolia. Cu extract de fistic şi parfum fin de magnolie, te învăluie într-o spumă cremoasă ce-ţi răsfaţă simţurile. Formula cu Nutrium Moisture, un amestec unic de agenţi de hidratare şi lipide proprii pielii, îţi îngrijește și îți hidratează pielea în profunzime, chiar în timpul duşului.
Rasfață-ți pielea cu ueliul hrănitor de corp Dove Purely Pampering Pistachio si Magnolia în ediție limitată. Cu extract de fistic, parfum fin de magnolie și o formulă lejeră, uleiul de corp Dove se absoarbe rapid în piele și o hrănește în profunzime (Stratum Corneum), lasând-o fină și catifelată la atingere.

Setul Dove Pistachio Oil Collection include o geantă albă pentru cosmetice cadou.
Preț recomandat: 48.93 RON

Dove Men Extra Fresh_31 lei

Oferă-i partenerului tău îngrijirea superioară a pielii cu setul-cadou  DOVE MEN EXTRA FRESH (conține săpun-cremă, gel de duș și deodorant antiperspirant spray).

Gelul de duș Dove Men+Care Extra-Fresh oferă îngrijire superioară pielii și o senzație de prospețime de durată, grație tehnologiei Micro Moisture™. Aceasta acționează împotriva pielii uscate mai bine decât gelurile de duș obișnuite, prin formula cu agenți de îngrijire în combinație cu agenți de curățare eficienți.
  
Deodorantul antiperspirant spray Dove Men+Care Extra Fresh asigură protecţie eficientă împotriva transpiraţiei. În plus, tehnologia unică cu ¼ agenţi de hidratare, protejează pielea subraţului împotriva iritaţiilor.
Datorită formulei speciale, hidratante, săpunul Dove Men+Care nu usucă pielea așa cum fac săpunurile obișnuite și oferă o senzație de confort pielii chiar și după bărbierit, fiind recomandat atât pentru corp cât și pentru față.
Dove Men+Care: Specialist în îngrijirea bărbatului modern.

Setul Dove Men Extra Fresh include o geantă de cosmetice cadou.
Preț recomandat: 31.00 RON


xoxo,
Saci și Kinga

You May Also Like

19 comments

  1. Dove is such a good brand.

    xoxo,
    http://petitemaisonoffashion.blogspot.com/ ♥

    RăspundețiȘtergere
  2. Even though it's on Romanian i love the photos :))
    Check out my new post
    xoxo

    http://fabulousisfreedom.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Dove is a great brand <3 Lovely post..Keep In touch dear..hugs
    rampdiary / My art Blog / Beauty and fashion Blog

    RăspundețiȘtergere
  4. dove has a coconut soap too , i must get it
    keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Hi sweetie!!
    Great post, thanks for sharing
    Dove is a good brand
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  6. These are really nice sets! Thanks for sharing!

    Lovely greetings from Germany/Bavaria, Rena

    www.dressedwithsoul.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte dragute fotografiile facute de voi!
    Seturile sunt super, arata tare bine si pouch-urile, nu doar produsele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Wonderful review, love Dove. ;-)
    Lovely greets Nessa

    RăspundețiȘtergere
  9. Love the white pouch, and i love Dove products <3

    Anyway, i am inviting you to join my giveaway here
    www.sarahrizaga.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  10. I love Dove, I've always used this product for my shower!!
    http://laviecestchic.blogspot.it

    RăspundețiȘtergere
  11. The pistachio DOVE is my favourite all time <3

    www.blogvivalavida.com

    Following?

    RăspundețiȘtergere